Verificare cumparare - vanzare auto

De ce sa apelati la noi?

Inainte de a achizitiona un vehicul SH este bine sa va asigurati care este pretul estimativ pentru o reparatie necesara in prealabil si sa luati in calcul ce alte costuri suplimentare pot exista pentru a avea un vehicul perfect functional.
Zona speciala de asteptare clienti permite vizualizarea permanenta a interventiilor care se efectueaza asupra masinii iar daca doriti puteti sta in permanenta alaturi de masina pe toata durata evaluarii.

Ce vom verifica?

Procesul de verificare implica verificarea starii caroseriei, calitatea vopselei, posibile urme de accident si modul cum a fost reparata masina ulterior, potentiale pierderi de lichide, starea sistemului de franare, starea articulatiilor, stare generala a motorului, verificare stare si etanseitate cutie de viteze dar vom viza si starea interiorului vehiculului.

Cum se va finaliza procesul de evaluare?

La final, va vom pune la dispozitie si o diagnoza computerizata completa pentru toate calculatoarele prezente pe masina.
La finalul evaluarii clientul primeste un deviz complet cu costuri de remediere, un plan de intretinere complex si sfaturi pertinente pentru intretinere viitoare!

999 +

Clienti multumiti

EXPLOREAZA SERVICE-UL NOSTRU

SERVICII DE CALITATE

Avem acces la toate componentele necesare pentru lucrarile de service, verificare si reparare a vehiculelor care ne trec pragul.

EXPLOREAZA SERVICE-UL NOSTRU

PRETURI REZONABILE

In service-ul nostru puteti efectua orice verificare mecanica sau electrica pentru orice autoturism , SUV sau dube de mici dimensiuni.

EXPLOREAZA SERVICE-UL NOSTRU

MECANICI CALIFICATI

Specialistii din cadrul service-urilor auto Revizie Auto Service au acces direct la un ansamblu de cunostinte vaste fiind mecanici calificati.

Despre noi