Verificarea grosimii stratului de vopsea

Pachetul ofera un ansamblu de servicii pentru verificarea urmelor de accident sau alte avarii. In situatia in care aveti informatii privind o avarie evaluata, o posibila dauna nedeclarata sau pe care nu o puteti identifica, acest raport evidentiaza locul si gravitatea daunei suferite de masina. Raportul rezultat contine informatii despre grosimea stratului de vopsea, existenta unor avarii nedeclarate etc.

Verificarea grosimii stratului de vopsea

Car service worker examining vehicle body for scratches and damages, taking a car for professional auto detailing. Professional body car inspection concept

Beneficile evaluarii vehiculului in service-ul nostru

Folosim cele mai noi echipamente de diagnosticare pentru a garanta ca vehiculul dvs. este complet functional sau ca acesta va putea fi reparat corespunzator si in timp util. Suntem membri ai Grup Revizie Romania, fiind un service auto respectat in Bucuresti. Clientii nostri primesc sprijinul de care au nevoie pentru a putea lua o decizie corecta.

Diagnosticare probleme

Clientii sunt complet actualizati si notificati cu privire la stadiul evaluarii.

Verificarea mecanica

In timpul verificarii mecanice clientii pot asista impreuna cu vanzatorul masina pe elevator.

FINALIZAREA VERIFICARII

La finalul evaluarii clientul primeste un deviz complet cu costuri de remediere, un plan de intretinere complex si sfaturi pertinente pentru intretinerea viitoare!